27/7/07

Rendez-vous τον Σεπτέμβρη


Την απόφαση την πήραμε οι δύο μας πριν από 3 χρόνια. Μετά από πολλές ταλαιπωρίες που είχαμε στην ζωή μας συναντηθήκαμε και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε πως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε μαζί
.
Εδώ και 33 χρόνια μόνη πάλευα την ζωή με όλες τις δυσκολίες της. Όταν όμως αποφασίσαμε με τον Sima να κάνουμε το βήμα της συμβίωσης, διαπίστωσα το πόσο δύσκολο είναι να παλεύεις και με άλλον έναν. Να τον υπολογίζεις στα καλά και στα κακά.

Μέχρι τώρα δεν υπολόγιζα κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου. Από την μία η μοναξιά με έκανε ανεξάρτητη, δυνατή και ισορροπημένη από την άλλη δεν είχα την γνώση της συνύπαρξης με κάποιον άλλον και ό,τι συνεπάγεται από αυτήν.
Αυτή η δυσκολία έχει σχεδόν ξεπεραστεί. Η αίσθηση της ύπαρξης ενός ανθρώπου με τον οποίο μοιράζομαι τα πάντα, τον οποίο δεν ντρέπομαι διότι ξέρει ακόμα και τα πιο σκοτεινά μου μυστικά, βρίσκεται πέρα από οποιαδήποτε μοναξιά που δηλώνει ανεξαρτησία.

Σε λίγες εβδομάδες λοιπόν ο Sima και η Cyberella θα φορέσουν τα στέφανα, θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα και θα μοιραστούν την χαρά τους με τους φίλους και συγγενείς τους, πίνοντας τσικουδιές και τρώγοντας γαμοπίλαφο.
Λόγω των γαμήλιων ετοιμασιών στην Μεγαλόνησο Κρήτη θα απουσιάζω από το διαδικτυακό ημερολόγιο ελπίζοντας πως στην Σητεία μπορεί να υπάρξει κάποιο internet café ώστε να συνδέσω το laptop, PSP κ.λ.π. (χε χε)


Πολλές ευχές για ένα υπέροχο καλοκαίρι.... (για μας σίγουρα θα είναι)

Περισσότερα για εμάς δείτε στο: http://www.cybertronical.com/sima-myrto/index.htm

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους το διαδίκτυο δείχνει ένα ακόμα από τα πολλά όμορφα πρόσωπά του!!

    Μπράβο σας παιδιά!!
    Να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσετε! να περάσετε σούπερ luna de miel και εκατοντάδες άλλους μήνες με μέλια.
    Και αυτό το 'ραντεβού το Σεπτέμβρη', ΟΚ δεν είναι και τόσο απαραίτητο. Κάτσε βρε πουλάκι μου και λίγο παραπάνω! Βιάζεσαι να γυρίσεις στη Μιχαλακοπούλου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή