5/10/07

Με IQ κουνουπιού, φιστικιού και πάει λέγοντας...


Ε, ναι λοιπόν. Το gaming δεν το ξεχνάς ποτέ. Είναι κάτι σαν το ποδήλατο (χο χο χο, σαχλαμάρες).

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία νέα ασθένεια – μετάλλαξη του ιού του Wii. Ονομάζεται Big Brain Academy και η επώαση του ιού γίνεται με την αγορά του ομώνυμου παιχνιδιού για την κονσόλα Wii. Η επικινδυνότητά του αγγίζει τα όρια του αλκοολισμού και της αϋπνίας. Τα πρώτα συμπτώματα είναι: Αίσθηση χαμηλού δείκτη νοημοσύνης, αδυναμία απελευθέρωσης από το χειριστήριο Wii Remote. Ο ασθενής μετά από λίγες ώρες χρειάζεται επειγόντως περίθαλψη και απομόνωση εφόσον έχει την μόνιμη αίσθηση πως έχει ανάγκη τους φίλους του (online και στο σπίτι του) για να μπορεί να συνεχίσει τον «αγώνα δρόμου» προς την γνώση των δυνατοτήτων του εγκεφάλου του.

Οκ, είναι εθιστικό παιχνιδάκι και κοστίζει μόλις 30 ευρώ, μπορείς να παίξεις και online με τους φίλους σου. Μπορείς επίσης να καλέσεις και τους φίλους σου να παίξετε χωρίς να αρχίζετε να εκτοξεύετε τα Wii remotes ο ένας στον άλλον από το απόγευμα μέχρι να αρχίσει το Nip Tuck.

Ψυχραιμία, δεν θα σας κάνει εξυπνότερους ούτε υποδεικνύει το IQ σας. Δεν συγκρίνεται με το Brain Academy για το Nintendo DS όμως έχει χαβαλέ (όσο χαβαλέ μπορεί να έχει ένα παιχνίδι με μέτρια γραφικά... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα).

Παρένθεση: Πίκο Απίκο, δυστυχώς ακόμα δεν έχει έρθει στα χέρια μου το Metroid Prime 3 όμως, για όποιον ενδιαφέρεται η Nortec Multimedia διοργανώνει event από τις 11 έως και 20 Οκτωβρίου στο The Mall στο οποίο μαζί με διάφορα άλλα καλούδια που θα επιδείξει, θα περιέχει και παρουσίαση του παιχνιδιού.

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση για το event της Nortec στο the Mall! Θα μαι μάλλον Αθήνα για μια βόλτα εκείνες τις μέρες οπότε αν ακούσεις ότι συνελήφθη μανιακός gamer για υπερβολικό παίξιμο του Metroid Prime 3 στο event, μην θορυβηθείς!Eγώ θα μαι LOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα μου χρωστάς ένα "Τ" στο λινκ μου:)

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με πήρες στο λαιμό σου Cyberella:) Πήγα στο The Mall χθες και ούτε Nortec ούτε τίποτα...έπαιξα λίγο Metroid Prime 3 τουλάχιστον σε ένα stand toυ Fnac, αλλά έπαιξα χαλαρά και μόλις ήμουν κοντά στο να χάσω τότε μου είπε η κοπέλα ότι αν νικούσα το boss fight έμπαινα σε μια κλήρωση με δώρα...

    Γκρρρ... νωρίς το θυμήθηκε...γκρρρ...LOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή