12/3/08

Το πνίγεις το κουνέλι;

Μεσημέρι Σαββάτου, έξω συννεφιά και υγρασία. Είχα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μου στο σπίτι. Ο σκύλος ήταν κατουρημένος, τα πιάτα πλυμένα, τα λαχανικά στο ψυγείο έτοιμα να μεταμορφωθούν σε ένα υπέροχο ιμάμ κι εγώ με διάθεση να κάνω την βόλτα μου στα παιχνιδοράφια του Media Markt αναζητώντας τα κουνέλια του Rayman 2 για το Wii.
Βάζω στο ipod τους Monster Magnet και τραβάω για την εξόρμηση στα μαγαζιά (στο κάτω - κάτω μόλις είχα πληρωθεί).
Στον όροφο με τα παιχνίδια κονσολών, χάζευα τα εντυπωσιακά εξώφυλλα με τις εκπληκτικές εικονογραφήσεις σε διαφορετικά χαρτιά, με πέντε και έξι χρώματα στο τύπωμά τους όμως πουθενά, μα πουθενά δεν υπήρχαν καινούρια παιχνίδια για το Wii. Πού είναι το Metroid Prime; Οέο; Πού είναι ο Βάγκνερ; Οέο; Λοιπόν για να τα κάνω λιγάκι πιο λιανά, στα ράφια Wii Oriented δεν υπήρχε απολύτως τίποτα από παιχνίδια του τέλους του 2007 και του 2008.
Δεν υπήρχαν καλά – καλά ούτε χειριστήρια! Μόνο κανά δυό κονσόλες. Ασφαλώς το Rayman Raving Rabbids 2 δεν υπήρχε ούτε κατά διάνυα. Θεώρησα πως μετά τις γιορτές οι γονείς των παιδακίων τα σηκώσανε όλα καθώς υπάρχει ένα μικρό χρονικό διάστημα που παρατηρείται έλλειψη στα προϊόντα Wii.
Άιντε, δεν πειράζει...
Μετά από δύο εβδομάδες, έκανα την ίδια εξόρμηση και παρατήρησα την ίδια θλιβερή κατάσταση στα ράφια του καταστήματος. Ε, σκέφτηκα πως θα έγιναν αλλαγές παιχνιδιών και γι αυτό υπάρχει ξανά έλλειψη γνωρίζοντας το πόσο προσιτή είναι αυτή η κονσόλα και τα παιχνίδια της.
Πέρασαν άλλες δύο εβδομάδες. Ξαναπληρώθηκα. Με χαρά και σιγουριά έκανα την ίδια εξόρμηση που είχα κάνει τις προηγούμενες φορές σκεπτόμενη πως το Σ/Κ θα παίζουμε με τον αντρούλη μου και την παρέα μας τα κουνέλια του Rayman. Τζίφος. Ερημιά. Δεν υπήρχε τίποτα. Απολύτως. Ούτε Mario Kart, ούτε Rayman, ούτε Metroid, ούτε Endless Ocean παρά μόνο ένα παιχνίδι Barbie… (μπλιαχ).
Παθαίνω παράκρουση. Παίρνω τηλέφωνο τον ευπρεπή και αξιοσέβαστο φίλο μου WhiteYoshi για να με ενημερώσει ως Nintendo Master (τς τς τς) τί σ!@#! γίνεται με τα παιχνίδια του Wii. Μου απάντησε με μία φυσικότητα (προφανώς θα τον έχουν ρωτήσει άλλες 100 φορές το ίδιο πράγμα) πως το εργοστάσιο της Nintendo δεν προλαβαίνει να παράγει τόσα παιχνίδια με την ζήτηση που υπάρχει. 
Πάντως κουνέλια δεν έχω δει ακόμα (αν και τα έχω παίξει – τρελό γέλιο) και τα γενέθλιά μου πλησιάζουν (κλείνω τα 22 εχρμ) παιχνιδάκι δεν έχω (κλαψ, λύγμ).
Φίλε White Yoshi, κράτα μου ένα παιχνίδι μέχρι τις 20 Μαρτίου να έχω να παίζω εκείνη την ημέρα με τους φίλους μου...
Βέβαια, σιγά μην έμενα χωρίς παιχνίδι αυτό τον καιρό, εφόσον τερμάτισα (αγκομαχώντας... με την Ποκαχόντας) το εκπληκτικό Devil May Cry 4 για το 360 και τώρα ασχολούμαι με την κονσολίτσα της Sony (PSP) και το God of War Chains of Olympus εναλλάξ με το φοβερό PataPon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου