27/4/07

Wii κι εσύ! Μπορείς!


Το παρακάτω άρθρο δεν έχει σε καμία περίπτωση σκοπό να διαφημίσει και προωθήσει προϊόντα και εταιρίες. Είναι καθαρά μία προσωπική διαπίστωση.

Πριν το Πάσχα είπα να κάνω το ετήσιο check up μου για να διαπιστώσω πως όχι μόνο ότι σφύζω από υγεία αλλά και πως μερικά «πλαδαρά» σημεία στο σώμα μου είχαν αρχίσει να μαζεύουν. Τα μπράτσα μου είχαν αρχίσει να αποκτάνε γράμμωση και τα «σωσίβια» είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται. Δεν ήταν μόνο η πρωινή γυμναστική που έκανα κάθε μέρα για να είμαι σε φόρμα με βάση την επικείμενο γάμο μου τον Αύγουστο. Ήταν οι ώρες ωρών που αφιέρωνα κάθε μέρα με τον μελλοντικό μου σύζυγο παίζοντας τένις με την μικρή κονσόλα Wii. Τα τουρνουά τένις με τον άντρα μου δεν ήταν τα μόνα στα οποία διακρινόμασταν και τολμώ να πω πως ακόμα και το Bjorn Born θα έμενε με το στόμα ανοιχτό. Το κούρεμα των αρνιών, το άρμεγμα των αγελάδων και το κυνήγι κουνελιών ήταν άλλη μία δραστηριότητα στην οποία έχουμε δείξει ομαδικό ζήλο και ήταν και ο λόγος που φίλοι μας που μετά από μία επίσκεψη στην οικία μας, έτρεξαν την επόμενη εβδομάδα να αγοράσουν το περιβόητο Wii. Και η γυμναστική συνεχίζεται και στα σπίτια των φίλων μας, εφόσον όλοι έχουμε μπει στο κόλπο και κουβαλάμε τα χειριστήριά μας για να παίξουμε τετραπλό τένις ή μπόουλινγκ ή γκολφ. Και η γυμναστική πιάνει και τους μύες του προσώπου μας διότι κατά την διάρκεια της «κουράς των αμνών», παίζοντας το Rayman Raving Rabbids, δάκρια τρέχουν από τα γέλια (ενίοτε και σάλια).Και όχι μόνο συσφίξαμε τις σχέσεις μας με τους φίλους μας, αλλά συσφίξαμε και το σώμα μας. Κομμένα τα πασαλείμματα με τις κρέμες αδυνατίσματος! Λίγο Wii την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα.

4 σχόλια:

  1. Nai... kai meis pou den exoume Wii opote erxomaste na peksoume feygoume me thlash. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an kanete anazhthsh sto google "the wii experiment" tha deite enan typo pou epaize wii sports kaue mera gia kapoies ebdomades kai metriotan/zyguzotan kathimerina. Ektos apo sysfiksh kai kapoia mikrh apwleia baroys, to palikari bghke se 4-5 megala amerikanika kanalia alla kai se para polla periodika/efhmerides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ φίλε μου για το σχόλιό σου. Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο στο: http://wiinintendo.net/2007/01/15/wii-sports-experiment-results/

    ΑπάντησηΔιαγραφή