7/6/07

Είπαν στον γιατρό να «παίξει» κι εκείνος... «ξεπατώθηκε»

Ο καλός μου φίλος με το κωδικό όνομα «Σούλης Πασπάτης», μου έστειλε σήμερα ένα άρθρο από το Reuters το οποίο εν ολίγοις αναφέρει πως η ασθένεια των Wii gamers που ακούει στο όνομα: Wiiitis (ουάιτης) παρουσιάζει συμπτώματα παρόμοια με εκείνα του τραυματισμού των μυών λόγω σκληρής άθλησης.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Ο τυπάκος που αναφέρει πως τον πόνεσε το χέρι του (επίσης αναφέρει πως έχει να γυμναστεί από τον καιρό της Γαλιλαίας) τυγχάνει να είναι ορθοπεδικός.
Επιπλέον αναφέρεται στην εκπληκτική ανακάλυψη της ασθένειας των καρπών και του αντίχειρα λόγω του χειριστηρίου της Nintendo (δεν αναφέρει ποιό) που ακούει στο φοβερό όνομα Nintendinitis.
Τώρα το ερώτημα είναι εξής: αν παίξω 15 ώρες σερί Doom στο XBOX 360 και με πονέσει το χεράκι μου, πως θα την λένε αυτή την ασθένεια;

Πιθανές απαντήσεις:
1. ΧΒΟΧthreesixtyitis
2. ΧΒΟΧidis (μάλλον δεν πρέπει να ισχύει διότι υπάρχει μία σημαντική παράμετρος που κάνει την διαφορά: το χειριστήριο του XBOX με εκείνο του XBOX360 είναι διαφορετικό άρα και διαφορετική η ονομασία της ασθένειας)
Το σχετικό άρθρο βρίσκεται εδώ

3 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι ο τύπος έκανε εξονυχιστική έρευνα για να καταλήξει στην ανακάλυψη της καινούριας ασθένειας που αναφέρεις. Πιθανά πειράματα περιλάμβαναν

    1)Εκτεταμένο παίξιμο Wii sports και ειδικά bowling (οι κορίνες ακόμα έχουν να λένε για τα αλλεπάληλα strike του εν λόγω κυρίου)

    2)Ανηλεές παίξιμο Kororinpa μέχρι τελικής πτώσεως (από το πολύ τρέμουλο και αγωνία να ισορροπήσει τη σφαίρα ακόμα τρέμει το φυλλοκάρδι του)

    3)Εντατική προπόνηση για το επερχόμενο Metroid Prime 3 που ως γνωστόν θα περιλαμβάνει και αρκετές "πολύπλοκες" motion sensitive κινήσεις όπως το άνοιγμα πορτών με ανάλογη κίνηση του χειριστηρίου

    4)Και φυσικά ο εν λόγω κύριος "έλιωσε" στο παίξιμο το φανταστικό Paper Mario για το Wii. Δίπλωνε ο Μάριο στο παιχνίδι, δίπλωνε και ο κύριος το χέρι του από την έκσταση της στιγμής.

    Κατόπιν όλων αυτών απορώ πως δεν έχει γίνει αριστερόχειρας ακόμα...

    Φαντάσου πάντως να σαι ασθενής του και να τον δεις με νάρθηκα στο ιατρείο.

    "Γιατρέ τι πάθατε?".

    "Wiiitis αγόρι μου είναι η πιο trendy ασθένεια στον κλάδο μας"

    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτυχε να πέσω πάνω σε αυτό το βίντεο, σαν gamer πιστεύω θα γελάσεις πολύ. Εγώ ακόμα γελάω πάντως...

    http://www.dampowls.net/

    Είναι το βιντεάκι που λέγεται

    Hitler’s Ultimate Downfall

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Πίκο Άπίκο,
    είχα σκοπό να γράψω ένα αρθράκι για το video αυτό. Μόνο και μόνο να γελάσει το φυλλοκάρδι μας που η κονσόλα μας (η ενισχυμένη) απειλείται από αποκλεισμό.
    http://www.spikedhumor.com/articles/109566/Hitler_Banned_From_Xbox_Live.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή