9/7/07

Δίποδοι και τετράποδοι στην πορεία

Η σημερινή πορεία στην βουλή για την οικολογική καταστροφή της Πάρνηθας φιλοξένησε εκατοντάδες πολίτες που επιθυμούσαν με την παρουσία τους ή οργανωμένα να διαμαρτυρηθούν.
Η πορεία κατέκλυσε την λεωφόρο Αμαλίας και συμμετείχαν οι Blogers του δικτυακού τόπου Anadasosi, η WWF, οι Οικολόγοι Πράσινοι και άλλες αυτόνομες οργανώσεις.
Οι φωτογραφίες νομίζω πως τα λένε όλα.
(οι σκύλοι που κυκλοφορούσαν στην περιοχή του Συντάγματος περιφρουρούσαν την πορεία και φρόντιζαν ώστε να μην εισβάλουν «ξένα στοιχεία» και να μην παραστρατήσει κάποιο μέλος της)


3 σχόλια:

  1. Τελικά, όλοι πήγαμε και δεν συναντηθήκαμε... Έπρεπε να είναι περισσότεροι όμως (κλασσικός γκρινιάρης άνθρωπος).
    Έστω. Χάρηκα που είδα οικογένειες. Κάποιοι άνθρωποι ανησυχούν για το πού θα παίζουν τα παιδιά τους και τι αέρα θα αναπνέουν.
    Επιτέλους και μια συγκέντρωση με ανθρώπους που αγωνιούν, αλλά ανθρώπους με καθαρό βλέμμα. «Φάτσες». «Μούρες». Μακριά από τη μιζέρια των αριστεροδέξιων ξύλινων συνθημάτων...
    Αυτά.
    ΥΓ Τα σκυλιά ήταν όλα τα λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι αγαπητέ Apos για την ακρίβεια ένας σκύλος ο οποίος (σαν το γλυκό μας Κανέλο, φίλο των παιδιών του Ε.Μ.Π.) δεν είχε αναλάβει μόνο την περιφρούρηση αλλά δάγκωσε και έναν πλανόδιο Νιγηριανό διότι (ασφαλώς) δεν είχε καμία σχέση με την πορεία. Ασφαλώς η δαγκωματιά συνέβη μετά από αρκετά προειδοποιητικά γαυγίσματα. Προφανώς ο άτυχος Νιγηριανός δεν συνετίστηκε. Αν και την ίδια μέρα γινόταν το αντιρατσιστικό φεστιβάλ στο Πεδίων του Άρεως ξαναθυμήθηκα πως οι σκύλοι είναι όντως ρατσιστές. Αγριεύουν μόνο στους Ινδούς, Νιγηριανούς, Πακιστανούς και στους Αλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Cyberella, νομίζω ότι ο σκύλος ήθελε απλά να περάσει το δικό του μήνυμα στον Νιγηριανό: τέλος τα σκυλάδικα μαύρα DVD! Όχι άλλη Πέγκυ Ζήνα! Δώστε Έλλη Πασπαλά και Ευανθία Ρεμπούτσικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή