7/7/08

Μαζί με το μαγιό και τα βατραχοπέδιλα να πάρω τα εξής:

Είναι προφανές! Το καλοκαίρι ήρθε και η πόλη είναι ανυπόφορη… Για όσους ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους σε δροσερές παραλίες το Console GameZ δίνει τις εξής 10 προτάσεις:

1. Να αποκτήσετε ένα PSP Lite & Slim. Δεν είναι εδά και πολύ ακριβό. Κοστίζει 170 ευρώ και η νέα αυτή έκδοση συμπεριλαμβάνει φόρτιση μέσω USB. Επίσης περιέχει πολλές χρωματικές θεματικές παραλλαγές, καλύτερο ήχο, και φωτεινότερη οθόνη. Επίσης μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να γεμίσετε το memory stick σας με ταινίες mp4 και να προσθέσετε μερικά mp3. Ενδείκνυται η κονσόλα για τους ταξιδιώτες με καράβι (τύπου που κάνει 10 ώρες να φτάσει στον προορισμό του και είναι χάρχαλο που σημαίνει ότι κουνάει διαβολεμένα με 2 Μποφώρ).

2. Να παίξετε οπωσδήποτε για την κονσόλα ΧΒΟΧ 360 το άκρως δροσιστικό Dead or Alive Xtream Beach Volleyball 2. Ο αντρικός πληθυσμός των gamers θα το εκτιμήσει το παιχνίδι σε… εχμ βάθος.

3. Να κάνετε μία βόλτα (ή και περισσότερες αν επιθυμείτε) στους βυθούς της Καραϊβικής με το Endless Ocean αποκλειστικά και μόνο για το Wii. Είναι σίγουρο πως την επομένη θα ξεκινήσετε μαθήματα αυτόνομης κατάδυσης.

4. Να δανειστείτε - αγοράσετε το Lego Indiana Jones. Είναι All Seasons Game και έχει πολύ γέλιο.

5. Όσοι έχετε την κονσόλα Wii, να αποκτήσετε το Wii Fit για να γυμνάστε τους κοιλιακούς σας και τους γλουτούς σας ώστε να «σκάσετε» στα παραλιακά θέρετρα με κορμί θεϊκό! (ε, καλά… υπερβάλω αλλά πλάκα – πλάκα το Wii Fit κάνει δουλειά). Αν δεν έχετε την διάθεση να δώσετε τα 100 ευρώ για να κάνετε yoga και ski, με το Wii Sports μπορείτε να κάνετε «δουλειά» επίσης. Παίξτε λίγο τένις, λίγο μποξ και βγείτε στις παραλίες να εντυπωσιάσετε τα πλήθη με τις ρακέτες πάντα με στυλ «Bjorn Born».

6. Παίζοντας Tekken για μία ώρα καίτε ίσες θερμίδες όπως να ανεβοκατεβείτε 3 φορές από το ισόγειο μέχρι τον 4ο όροφο. Δυστυχώς όμως δεν γυμνάζει τις ίδιες μυικές ομάδες, απλώς καίτε θερμίδες. Όσοι λοιπόν έχετε μία από της θρυλικές κονσόλες PSX, PS2, PSP ή PS3 επιλέξτε τον Yoshimitsu και ρίξτε αλύπητα ξύλο!

7. Για όσους δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Ελλάδα πήγε στον πάτο με το φετινό Euro και επιθυμούν μία δεύτερη ευκαιρία, προτείνουμε το UEFA Euro 2008 το οποίο μπορείτε να βρείτε για όλες τις κονσόλες.

8. Είσαστε άρρυθμοι; Θέλετε να είσαστε έτοιμοι για να εντυπωσιάσετε τα πλήθη με τις χορευτικές σας ικανότητες στο Super Paradise και στα Club της Σαντορίνης και της Πάρου (καλά υπάρχουν club και σε άλλα θέρετρα); Υπάρχει λύση και λέγεται PataPon. Το καταπληκτικό παιχνιδάκι για το PSP θα σας μάθει χαριτωμένα τι σημαίνει να έχεις ρυθμό.

9. Γλυκαθείτε με τα previews των Tomb Raider Underworld, Prince of Persia, God of War III, Call of Duty: World at War First Look και Gears of War II διότι προβλέπεται το φετινό φθινόπωρο να είναι άκρως ενδιαφέρον.

10. Αποκτήστε ένα Nintendo DS (σε καλοκαιρινό χρωματάκι) και οπωσδήποτε παίξτε το Arkanoid DS. Ενδείκνυται για την παραλία, όταν όλοι παίζουν με το φρίζμπι και βαριέστε αφόρητα να κυνηγάτε τον πλαστικό ιπτάμενο δίσκο. Επίσης αντί να λύνεται σταυρόλεξα, λύστε ένα block puzzle!

Προσθήκη: Λόγω της τρομερής ακρίβειας και ανατίμησης των προϊόντων στην Ελληνική αγορά, το Console GameZ σας προτείνει αν έχετε φίλους με φορητές κονσόλες, να τους παρακαλέσετε με δάκρυα στα μάτια και γονατιστοί να σας την δανείσει για τις διακοπές (μαζί με μερικά παιχνίδια ασφαλώς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου