22/3/07

Αλά Ελληνικά console games

Ανακαλύψαμε, μετά από “σφύριγμα” από έναν καλό φίλο, την μοναδική εταιρία κατασκευής και σχεδιασμού παιχνιδιών στην Ελλάδα. Η Track 7 είναι by all means, ελληνικότατη μιας και το πρώτο τους παιχνίδι ονομάζεται “Θέσεις”.
Το εντυπωσιακό στοιχείο της Track 7 είναι ότι απαρτίζεται από game freaks που αποφάσισαν να ιδρύσουν μία μικρή εταιρία με έδρα την Αθήνα και να σχεδιάσουν από το μηδέν το σενάριο, τον προγραμματισμό και τα γραφικά του πρώτου τους παιχνιδιού το οποίο έχει μία μικρή ιδιαιτερότητα...
Το adventure “Θέσεις” εξελίσσεται στην αρχαία και μοντέρνα Ελλάδα. Το στοιχείο του παιχνιδιού που με άφησε με το στόμα ανοιχτό για αρκετή ώρα είναι πως οι διάλογοι είναι στην Ελληνική γλώσσα! Ναι όχι μόνο! Όσον αφορά τις σκηνές στην αρχαία Ελλάδα, οι ήρωες μιλάνε στα αρχαία Ελληνικά εκτός από τους Ρωμαίους των οποίων οι διάλογοι είναι στα λατινικά!
Το παιχνίδι έχει πιάσει το ενδιαφέρον των gamers στην έκθεση E3 2006 και έπεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο. Το game trailer που έχει κυκλοφορήσει η Track 7 αποδεικνύει πως το “Θέσεις” έχει όλα τα προσόντα να ρίξει στην σκιά τους διασημότερους τίτλους παιχνιδιών στον κόσμο.

Δείτε το trailer:
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2614

Track7:
http://www.track7games.com/

“Θέσεις”:
http://www.theseisgame.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου