30/3/07

Θέσεις και Theseis. Στηρίζουμε Ελλάδα και χωρίς PlayStation 3

Πριν από λίγο καιρό κάναμε μία παρουσίαση σε άρθρο του Console Gamez blog του πρώτου παιχνιδιού της Track 7 που έπεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο. Αναφερθήκαμε στην πρωτοτυπία των διαλόγων του τίτλου και σε πολλά αλλά που αν σας ενδιαφέρουν μπορείτε να επισκεφθείτε το σχετικό άρθρο (εν ολίγοις).
http://console-gamez.blogspot.com/2007/03/console-games.html
Το πιο πρόσφατο νέο για τον τίτλο αυτό είναι πως η Track 7 αρνήθηκε να σχεδιάσει τον τίτλο αυτό στην πλατφόρμα PlayStation 3 διότι παρουσιάζει τρομαχτικές δυσκολίες στον προγραμματισμό και το κόστος είναι ασύμφορο.
Αυτό είναι ένα μικρό χαστούκι από αυτά που τρώει και θα φάει η Sony στο προσεχές μέλλον. Όλα τα παιχνίδια τώρα θα παίζουν σε multiplatform λόγω του υψηλού κόστους σχεδιασμού τους στο λουστρινί PS3.
Η Sony κρατάει όμως κάποιους τίτλους στο τσεπάκι της οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά από την Sony για την Sony. Αυτοί οι τίτλοι δεν είναι άλλοι από το θρυλικό Grand Turismo (καταφορτώνεται από το PlayStation Network δωρεάν) παρέχοντας μόνο μία πίστα, το Little Big Planet (που αναμένεται το 2008 – μέχρι τότε ποιός ζει ποιός πεθαίνει) και το God of War III το οποίο ένας θεός (του Ολύμπου) ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει.
Εν κατακλείδι, φαίνεται πως μάλλον η Sony θα καταλήξει να βγάζει μόνη της τίτλους και να τους χαίρεται.... μόνη της. Αυτή η κατάσταση δεν θα εμποδίσει με τίποτα το «Θέσεις» να φτάσει τα Top 10 του GameSpot.
www.gamespot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου