30/5/07

1η Ιουνίου: Στηρίζουμε την Αγωνίστρια Αμαλία Καλυβίνου

Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδια, όχι ο κανόνας…

Η Αμαλία έφυγε. Ο καρκίνος την τελείωσε όμως κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν αν είχε γίνει σωστή διάγνωση πριν από 17 χρόνια, λένε Τα Νέα. Η αδιαφορία των γιατρών που "βολτάρουν" στα κανάλια και φέρουν την σφραγίδα των μεγαλογιατρών, που φέρνουν στις εκπομπές τους «μεγαλοδημοσιογράφοι» για να δώσουν τα «φώτα» τους ως «γκουρού» της εξειδίκευσής τους την καταδίκασαν.
Η Αμαλία δέχθηκε, όπως και πολλοί άλλοι καρκινοπαθείς σήμερα, τον εκβιασμό και την χείριστη εκμετάλλευση. Θα ακουγόταν καλύτερα πως κάποιοι γιατροί της έβαλαν ένα πιστόλι στον κρόταφο και την εκβίαζαν: «ή φακελάκι, ή την ζωή σου».
Την Αμαλία την γνωρίσαμε μέσα από την μπλογκόσφαιρα στην οποία βρήκε ένα μέσο έκφρασης του πόνου της καθώς και της αγανάκτησής της από την αδιαφορία γιατρών και νοσοκόμων απέναντι στον καρκίνο.
Εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήριων εκφράζονται στο blog της μέσα από τα τελευταία της λόγια που έγραψε νηφάλια πριν από λίγες μέρες.
Εμείς οι blogers, εκφράζουμε την απέραντη θλίψη στον χαμό ενός ανθρώπου που τόσο επώδυνα έχασε την ζωή του από την αμέλεια και αδιαφορία των μεγαλογιατρών που κατονομάζει η ίδια η Αμαλία.
Την Παρασκευή 1ης Ιουνίου, αφιερώνουμε την σελίδα μας στην Αμαλία και την οικογένειά της που πάλεψαν για να σώσουν την κόρη τους από την ελληνική πραγματικότητα. Την αδιαφορία.

Δείτε την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου