19/6/07

ΔΙΑ-ΚΟ-ΠΕΣ

Όχι το περιοδικό αλλά η σχετική άδεια διάολε.

Δεν αντέχεται άλλο η Αθήνα.

Ακόμα και να έχεις χρόνο να παίξεις κανένα παιχνιδάκι στο Wii δεν αντέχεται η ζέστη. Με τα βίας και βασάνων καταφέρνω να παίξω λίγο γκολφ αλλά όμως μία φωνούλα (ξέρω, ξέρω πρέπει να το κοιτάξω αυτό) μου λέει πως πρέπει να φύγω μακριά από τον πολιτισμό και την τεχνολογία. Δυστυχώς οι διακοπές αργούν και τον πολιτισμό θα τον κουβαλάω μαζί μου μιας και είναι απαραίτητο το χαζοlaptop στον τόπο προορισμού μας.

Παλιότερα κουβαλούσα μαζί μου στο σπίτι μου στην Κρήτη το καλοκαίρι το XBOX και έπαιζα Dead or Alive Xtream Beach Volleyball. Pathetic! Όχι όμως και τόσο διότι πήγαινα στην παραλία και έκανα ένα γερό μπάνιο στην θάλασσα! Όμως ο ξερότοπος της Κρήτης δεν ενδείκνυται για Beach Volley αλλά για ρέκλα, ψήσιμο και τρελό κολύμπι.

Έτσι λοιπόν φέτος στις διακοπές μας θα κουβαλήσουμε ένα κομμάτι πολιτισμού και τεχνολογίας μόνο και μόνο για να μην μας λείψει απολύτως τίποτα! Το PSP μας είναι απολύτως απαραίτητο, ειδικά στο καράβι που κάνει και 300 ώρες να φτάσει Ηράκλειο, για να παίζουμε κανένα Loco Roco και να χαζέψουμε κανένα UMD DVD τύπου: Spiderman 2.

Μα.... μήπως είμαι λιγάκι υπερβολική. Στις διακοπές έχεις ανάγκη από λίγα πράγματα. Ένα με δύο μαγιό, παρεό, σανδαλάκι (το οποίο φοριέται και στην θάλασσα αλλά και σε night club) και κανένα μακριμάνικο για τις δροσερές νύχτες δίπλα στην θάλασσα.

Διάολε, τα γράφω και τρελαίνομαι!
Διακοπές εδώ και τώρα!


Στην φωτογραφία απεικονίζεται το Βυζαντικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην Βόιλα, Χανδρά, επαρχείας Σητείας, νομού Λασιθίου.

Δείτε περισσότερα για τον όμορφο δήμο μας έδω.

3 σχόλια:

  1. Τίποτα απο τα παραπάνω (PSP, Wii, Xbox) μην πάρεις μαζί σου:

    Μόνο ένα δύο (τρία τέσσερα) καλά βιβλία...

    Φρη φρομ ελεκτρίσιτι, τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αρκούδε, το laptop δεν το γλιτώνω μόνο και μόνο για την οργάνωση της μουσικής για τον γάμο... ξέρεις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα να γεμίσεις τις διακοπές σου με μη tech πράγματα γιατί από Φθινόπωρο με Super Smash Brawl kai Metroid Prime 3 πρέπει να είμαστε όλοι σε φόρμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή