30/11/07

Βρακί για το Wii

Λοιπόν και πίσω στα δικά μας...
Φίλοι του Wii, δώστε βάση! Το ξέρατε πως μπορείτε να αποκτήσετε ένα φοβερό αξεσουάρ για το Wii Remote σας δωρεάν; Όχι; Μα καλά που ζείτε;
Το Wii Remote αποκτά ένα κάλυμμα – φόρεμα – σκουφί (όπως θέλετε το λέτε) που το προστατεύει από την προσγείωση σε άλλα αντικείμενα (χε χε όλοι λίγο πολύ το έχουμε πάθει), από τα δόντια του σκύλου και από την μπίχλα που πιάνουν όλα τα άσπρα πλαστικά αντικείμενα... εχέμ όπως τα μίξερ ;)

Συνοδεύεται με ένα καινούριο σούπερ κορδόνι – βραχιόλι που όταν το φοράς δεν υπάρχει περίπτωση να σου φύγει το Wii remote.

The Good: Προστατεύεται το Wii Remote με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που ακούει στο όνομα «σιλικόνη»! (να ΄χαμε λίγη να την βάζαμε και κάπου αλλού...).
The Bad: Μοιάζει σαν να φοράει το Wii Remote σκουφάκι για το μπάνιο. Είναι λιγάκι βαρύτερο επειδή η σιλικόνη είναι τελευταίας γενιάς... (ουάου)
Το δεύτερο καλό της όλης υπόθεσης είναι πως μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο την καλή μας Nortec ή να της στείλετε mail και θα το παραλάβετε με courier Free-of-Charge! Δυστυχώς, λόγω της μεγάλης απήχησης του Wii Remote σκουφιού, θα περιμένετε λιγάκι παραπάνω για να σας αποσταλεί.
Anyway… είναι το καλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσε το Wii Remote σας να έχει! (αν και θα προτιμούσα ένα iphone... :( )

Υ.Γ.: Μπράβο σε όλους σας που βρήκατε την σωστή απάντηση στο τελευταίο poll, ελπίζω να μην μπήκατε στο Wikipedia για να βρείτε πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου