21/5/07

H Microsoft αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπά περισσότερο τον νοικοκύρη!


Ας κάνουμε ένα διάλειμμα από τις ιστορίες με το Wii και ας πάμε σε μία άλλη αξιέπαινη κονσόλα. Η Microsoft ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως οι χρήστες που έχουν «πειράξει» τις κονσόλες τους XBOX 360 έχοντας αλλάξει το firmware του DVD player, θα αποκλείονται από το XBOX Live.
Έτσι λοιπόν, όσοι έχουν «πειραγμένο» XBOX 360 και είναι συνδεδεμένοι με το XBOX Live, αργά ή γρήγορα η πρόσβαση στα «καλούδια» της κοινότητας και η δυνατότητα multiplay θα διακοπεί χωρίς όμως να διακόπτεται ο λογαριασμός σας στο Live. Με άλλα λόγια, αν έχετε «σπασμένη» κονσόλα και πληρώνετε τα 6$ στον μήνα για να έχετε πρόσβαση στο multiplay του Live κινδυνεύετε άμεσα να σας διακοπεί η πρόσβαση στο Live αλλά το 6δόλαρο θα πηγαίνει στο ταμείο συντήρησης των servers της Microsoft.
Η Microsoft με ελιτίστικο ύφος, απαιτεί (εκεί που το PS3 άρχισε να παίρνει τα πάνω του) οι χρήστες XBOX 360 που έχουν «πειραγμένες» κονσόλες και σπασμένα παιχνίδια να αποκλείονται από το XBOX Live.
Πρόσβαση έχουν όσοι πληρώσανε τα 400 ευρώ για την αγορά της κονσόλας και δώσανε και κάμποσα 70ρια από εδώ και από κει για την αγορά παιχνιδιών. Δηλαδή, το θύμα μπορεί να παίξει multiplay, ο εξυπνάκιας – κλέφτης θα παίζει μόνος του...


Κάντε κλικ εδώ και δείτε την επίσημη ανακοίνωση.

1 σχόλιο: