12/11/07

Ο Εφιάλτης στον Καναπέ με το Τηλεκοντρόλ

Κυριακή, βράδυ. Μετά τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟ έρχεται η ώρα που πρέπει να μαγειρέψουμε και να δούμε μια καλή κυριακάτικη ταινία στην t.v. Μαγειρεύω λοιπόν φιλετάκια κρασάτα με άνηθο, μαϊντανό και σκορδάκι (μερακλίδικα), κάνω και κάτι πατάτες στον φούρνο και παίρνουμε θέση για να απολαύσουμε την όποια ταινία που μπορεί να προβάλλεται...
Με το που άρχισε το zapping άρχισε και ο εφιάλτης! Σε όλα τα κανάλια υπήρχε η ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ. Το χειρότερο δεν ήταν αυτό... το χειρότερο ήταν πως τα κανάλια είχαν ανοίξει exit polls και είχαν καλέσει το σύμπαν στα «παράθυρά» τους για να σχολιάσουν αυτή την πανελλαδική ψηφοφορία. Ο Ant1 μάλιστα είχε βάλει στο décor του για σήμερα μόνο πράσινα χρώματα. Το Mega, καλά τώρα... μασάει η κατσίκα ταραμά; Αφού είναι βαμμένο ΠΑ-ΣΟΚ. Παντού η ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ, σαν να ξαναέγιναν κοινοβουλευτικές εκλογές κι εμείς να μην το είχαμε πάρει χαμπάρι.
Αλλά έχω να το λέω! Το Star δεν είχε τις εκλογές, είχε βάλει μία τηλεταινία που ούτε δεμένος με τα μάτια ανοιχτά (σαν την κατάσταση που βρέθηκε ο Malcolm McDowell στο Κουρδιστό Πορτοκάλι) δεν άντεχες να την δεις. Η ΕΤ1 είχε μία ταινία με τον Brando και την Taylor γυρισμένη πριν από 800 χρόνια και η ΕΤ3 το γνωστό πρόγραμμά του με τα ρώσικα τσίρκο (ήμαρτον).
Σκουπίδια και πάλι σκουπίδια. Και έστω, αυτή την ημέρα έπεσε το «πανελλαδικό event» των ΠΑΣΟΚικών εκλογών, αλλά και τις άλλες μέρες επικρατεί η ίδια άθλια κατάσταση. Μπροστά σε όλα τα σκουπίδια, το τσίρκο της ΕΤ3 φαντάζει υπερπαραγωγή. Για να μην πω το άλλο... κάνεις zapping και ξαφνικά διαπιστώνεις πως όλα μα όλα τα κανάλια έχουν διαφημίσεις με δάνεια και τράπεζες μόνο. Η πλύση εγκεφάλου σε όλο της το μεγαλείο!
Έτσι λοιπόν, προκειμένου να κρυώσει το φαγητό για να πιστοποιήσουμε το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είναι όντως «εδώ», σε όλα τα κανάλια μάλιστα, κάναμε κι εμείς «μία στροφή στην ποιότητα». Κλείσαμε το ρημάδι, φάγαμε με την ησυχία μας και μετά έστειλα σύζυγο και σκύλο για ύπνο και εκτονώθηκα ρίχνοντας απίστευτο ξυλίκι στο Dead or Alive 4.
Ήταν μία κυριακάτικη πρόταση από την Cyberella :-)

3 σχόλια:

  1. Δε λες πάλι καλά που έπιασαν τις εκλογές και αφήσαμε (για λίγο...) τα Ζωνιανά??? Εμ πάσει περιπτώσει, όπως όλοι γνωρίζουμε οι "Ειδήσεις" πλέον έχουν το νόημα τους και πλέον έχουν μετατραπεί σε talk-shows, μπουρδολογίες στην πραγματικότητα. Βέβαια αυτό δε είναι τυχαίο, μπορεί να ενοχλεί εμένα και σε έσενα, άντε και άλλους 5-6, αλλά στην πραγματικότητα τα κανάλια προσφέρουν αυτό που ζητάει η αγορά, δηλαδή οι περισσότεροι. Δεν ανέφερες καθόλου τη ΝΕΤ στο ζάππινγκ σου, συνήθως η ΝΕ έχει ένα καλό εναλλακτικό όταν όλοι οι άλλοι προωθούν την μαλακία. Εγώ πάντως είδα το Νησί, που είχε ένθετο το ΘΕΜΑ :) Και γαμώ τις ταινίες! να το δείτε όσοι δεν το έχετε δει! (η εφημερίδα βέβαια κόστιζε €4.25, αμα τό ήξερα δεν θα την έπερνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπήκαν οι μπάτσοι στο χωριό, πίνω Campari και παίζω Pro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @afasias
    η ΝΕΤ είχε κι αυτή "την μάχη των αρχηγών", η ΕΤ1 είχε την αρχαιολογία των 800 χρόνων με τον Μάρλον Μπράντο και Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

    @eleni
    Campari;;; Πφούι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή